Manufacturers

Brands There are 40 brands

per page
Showing 25 - 40 of 40 items
  • STRAJ

    Вхідні двері для квартири та приватного будинку.  Надійні сталеві двері відомого виробника вхідних дверей Страж.
  • SYSTEM

    Торгова марка "SYSTEM" у наш час займає впевнені позиції на національному та міжнародному ринку.
  • Wakewood

    Компанія Вейквуд працює на ринку України понад 15 років, має представництва та офіційних дилерів на всій території країни. За час роботи зарекомендувала себе як виробник якісного продукту та надійного партнера.
    
    Продукція Wakewood виготовляється на найсучаснішому обладнанні італійського та німецького виробництва. Усі складові дверного полотна максимально натуральні та нешкідливі для здоров'я. Використання шпону натуральних порід дерева та якісного паркетного лаку італійського виробництва гарантує експлуатацію дверей протягом тривалого часу без погіршення її зовнішнього вигляду.

    Конструктори компанії допоможуть втілити в життя практично будь-який технологічний проект за ескізами замовника. Таким чином, власник дверей торгової марки Wakewood отримає ексклюзивний, неповторний інтер'єр приміщення.

  • Галерея Дверей

    Стильні та елегантні міжкімнатні двері, виготовлені з цінних порід дерева, здатні ненав'язливо підкреслити статус господаря квартири, переваги інтер'єру, пом'якшити дрібні недоліки та створити бажану атмосферу, що відповідає обраному Вами стилю. Усі проблеми залишаться за дверима Вашої оселі! Галерея Дверей пропонує Вам шпоновані міжкімнатні двері від провідних виробників за найвигіднішими цінами - сучасний дизайн, новітні технології, оптимальні ціни та море позитиву та задоволення.

  • КФД

    Крюківська фабрика дверей виготовляє широкий модельний ряд дверей у покритті екошпонів. Виробництво дверей з використанням нових технологій та якісних матеріалів.

  • Неман

    Компания «Неман» предлагает простое, практичное и доступное решение для тех, кто собрался купить межкомнатные двери. Если вы хотите сэкономить, не покупая двери из массива, при этом, не потеряв в качестве, обратите внимание на двери из экошпона. По ценовой категории они относятся к продукции среднего класса, а по своим эксплуатационным характеристикам приближаются к дорогим изделиям из массива древесины.

  • Новий Стиль

  • Папа Карло

    Фабрика виготовляє міжкімнатні двері. Київ та інші міста нашої країни та зарубіжжя гідно оцінили продукцію ТМ "Папа Карло". Кожен предмет інтер'єру, придбаний на фабриці, створений із душею та любов'ю. Кожна деталь відточена багаторічною працею. Працює на ринку України з 1996 р. і за цей час встигла заслужити прихильність та довіру клієнтів, багато з яких стали постійними замовниками. Асортимент величезний і затребуваний ринком: дерев'яні двері, сходи, кухні та різноманітні меблі. Для створення виробу з душею недостатньо досвідчених рук майстра та якісного матеріалу.
  • Термопласт

    Термопласт є найбільшим виробником на території Західної України. 
    Двері Термопласт розробляються найкращими інженерами та виготовляються досвідченими майстрами, які люблять свою справу.
    Усі вироби, які пропонує цей виробник, мають відповідні сертифікати якості. Це означає придбати надійний та якісний товар вітчизняного виробника.
Showing 25 - 40 of 40 items
Scroll to top