Новий Стиль There are no products in this category.

Багато моделей є на складі.

Швидка доставка. Міжкімнатні двері від "Новий стиль" Якісно. Стильно. Недорого.
   Використовуючи креативні дизайнерські рішення та сучасні інженерні технології, продукція задовольняє уподобання від поціновувачів перевіреної часом «класики» до сучасних стилів дизайну.
   
Різноманітність конструкційного та декоративного виконання продукції ТМ «Новий стиль» дає можливість широкого використання дверей для приміщень будь-якого типу та призначення.
   Всі двері торгової марки "Новий Стиль" в залежності від типу конструкції діляться на збірні та каркасно-щитові. У першому варіанті термін «збірні» означає, що, на відміну від щитових, ці двері зібрані з окремих конструктивних елементів і скріплені на спеціальному обладнанні за принципом конструктора.
   Завдяки збірній конструкції дверного полотна є можливість заміни окремих елементів дверей при пошкодженні. Кожен несучий елемент цього полотна має власні посилені характеристики міцності, що в цілому дає відчутний результат у надійній щоденній експлуатації протягом багатьох років (термін експлуатації може досягати 50 років).
   Другий тип дверних полотен ТМ "Новий стиль" містить каркас дверей, виготовлений з двошарового соснового бруса, зрощеного по периметру "мікрошипом". Така технологія підвищує стійкість до зовнішніх впливів та зводить до мінімуму ймовірність того, що двері можуть деформуватися з часом під впливом вологи та тепла. Порожнина щитового дверного полотна заповнена якісним стільниковим заповненням, що робить двері одночасно і легкими, і міцними.

У нас Ви можете купити міжкімнатні двері ТМ "Новий стиль" за добрими цінами, а також підібрати необхідну дверну фурнітуру.
Замовити додаткові послуги: Замір, Установка у Києві та Київській області

zamer1.jpg

Можливе відправлення по Україні

Scroll to top